Vanderstraeten

Als onafhankelijke onderneming heeft Vanderstraeten nv in de voorbije 75 jaar de reputatie van een stabiele en betrouwbare partner opgebouwd in de sector van de algemene aannemingen.

Een indrukwekkende lijst projecten, in uiteenlopende disciplines, gaande van kantoren en residentiële projecten, over utiliteitsbouw en industriële gebouwen, tot renovaties en interieurafwerking, werd gerealiseerd.


Bouwen van een Intergenerationeel woonproject 'Graethempoort' te Borgloon

Graethem is een intergenerationeel woonproject dat mikt op twee uiteenlopende woonsferen.

In de hoger gelegen zone wordt de bestaande boerenburgerwoning vervolledigd met een L-vormig gebouw.  Hier bouwen we 23 erkende assistentiewoningen (Proxliving).

In de lager gelegen boomgaard vormen de drie parkvilla's een tweede collectieve wooncluster.  In elk van de parkvilla's worden per verdieping twee tot drie appartementen ondergebracht, steeds met ruime inpandige terrassen.  Op de bovenste verdieping voorzien we een ruime penthouse.

Het project combineert het sterk landelijke karakter van de streek met het comfort van het moderne wonen.

Graethem, een fijne woonplek in een boeiende, groene buurt!

DE ARCHITECTEN

Studio Thys Vermeulen is een samenwerking tussen Tom Thys Architecten en Studio Jan Vermeulen. Door het samenbrengen van beide bureaus in één ontwerpteam kunnen zij een unieke expertise voorleggen.  De internationale expertise van Studio Jan Vermeulen vult de jarenlange ervaring aan die Tom Thys Architecten heeft opgebouwd in Vlaanderen.


Contacteer vrijblijvend onze:


PPS Brialmont te Mortsel

Nieuwbouw van :

  • 49 appartementen
  • ondergrondse parkeerplaatsen

Bouwverlof 2019

18/06/2019

Wij zijn gesloten tijdens het bouwverlof van maandag 15 juli 2019 tot en met vrijdag 2 augustus 2019.

 

Wij wensen iedereen een prettige vakantie.

Verhuisbeweging nieuw kantoorgebouw

27/08/2018

Wegens interne verhuis van onze kantoren zijn wij moeilijk bereikbaar op donderdag 31/08, vrijdag 31/08 en maandag 03/09/2018.