nl
nl

Vanderstraeten

Als onafhankelijke onderneming heeft Vanderstraeten nv in de voorbije 75 jaar de reputatie van een stabiele en betrouwbare partner opgebouwd in de sector van de algemene aannemingen.

Een indrukwekkende lijst projecten, in uiteenlopende disciplines, gaande van kantoren en residentiële projecten, over utiliteitsbouw en industriële gebouwen, tot renovaties en interieurafwerking, werd gerealiseerd.


Bouwen van een Intergenerationeel woonproject 'Graethempoort' te Borgloon

Graethem is een intergenerationeel woonproject dat mikt op twee uiteenlopende woonsferen.

In de hoger gelegen zone wordt de bestaande boerenburgerwoning vervolledigd met een L-vormig gebouw.  Hier bouwen we 23 erkende assistentiewoningen (Proxliving).

In de lager gelegen boomgaard vormen de drie parkvilla's een tweede collectieve wooncluster.  In elk van de parkvilla's worden per verdieping twee tot drie appartementen ondergebracht, steeds met ruime inpandige terrassen.  Op de bovenste verdieping voorzien we een ruime penthouse.

Het project combineert het sterk landelijke karakter van de streek met het comfort van het moderne wonen.

Graethem, een fijne woonplek in een boeiende, groene buurt!

DE ARCHITECTEN

Studio Thys Vermeulen is een samenwerking tussen Tom Thys Architecten en Studio Jan Vermeulen. Door het samenbrengen van beide bureaus in één ontwerpteam kunnen zij een unieke expertise voorleggen.  De internationale expertise van Studio Jan Vermeulen vult de jarenlange ervaring aan die Tom Thys Architecten heeft opgebouwd in Vlaanderen.


Contacteer vrijblijvend onze:


PPS Brialmont te Mortsel

Nieuwbouw van :

  • 49 appartementen
  • ondergrondse parkeerplaatsen

Verlof Kerstperiode

08/12/2017

Wij zijn gesloten van vrijdag 22 december 2017 tot en met vrijdag 5 januari 2018.

Wij wensen u gezellige feesten en een sprankelend nieuwjaar!

50.000 ton puin weg uit Expowijk Deurne

03/10/2017

De sociale huisvestingsmaatschappij Woonhaven bouwt in de Deurnese Expowijk 145 nieuwe sociale huurwoningen. Goed nieuws voor de 17.778 gezinnen die wachten op een sociale woning, maar eerst moeten 134 versleten flats met de grond gelijk gemaakt worden, goed voor 50.000 ton puin.