Bouwen van appartementen 'Delta' en 'Koffienatie' te Antwerpen | Vanderstraeten
nl
nl

Bouwen van appartementen 'Delta' en 'Koffienatie' te Antwerpen

Werf

Bouwen van appartementen 'Delta' en 'Koffienatie' te Antwerpen

Nieuwbouw
Residentiële projecten
Privé
Oplevering: 
2019
Project budget: 
€12 700 000
Bouwheer: 
Immpact Ontwikkeling
Architect: 
Poponcini & Lootens
Studiebureau technieken: 
Tecon-Groep
Studiebureau Stabiliteit : 
Ingenieursbureau Jan Van Aelst
Bredastraat
93
2060
Antwerpen
Bredastraat 93
2060 Antwerpen

Bouwen van appartementen 'Delta' en 'Koffienatie' 

Dit project wordt samen met onze partner Vanhout Bilzen uitgevoerd.

Hiervoor werd een tijdelijke handelsvereniging opgericht, met name THV Vanhout Bilzen - Vanderstraeten.

Vlakbij de hotspots van ‘t Stad

Het woonproject bevindt zich vlakbij Park Spoor Noord, de groene long van de stad. Op wandelafstand ligt ‘t Eilandje, een karaktervolle stadswijk bij de haven met exuberante historiek. Hier kan u ook het befaamde MAS bezoeken naast de jachthaven. De bewoners kunnen er genieten van een waaier aan activiteiten binnen kunst, cultuur en sport. De geplande stadsontwikkeling zal nog een extra boost geven aan deze leefplek.

NIEUWBOUWPROJECT KOFFIENATIE - ANTWERPEN

Een stevige dosis puur woongenot.

Op zoek naar een slim evenwicht tussen het bruisende stadsleven en een warm thuisgevoel?  De ombouw van een pakhuis naar appartementen met loftgevoel zorgt voor een unieke woonbeleving. De Koffienatie biedt ruimte aan 35 kwaliteitsappartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Dankzij haar ligging op een aangeplant binnenplein geniet u elke dag van rust. Puur wonen in een volledig vernieuwde stadswijk.

ONTDEK DE VISIE VAN DE ARCHITECT

POLO ARCHITECTS

Stijlvolle architectuur met eerbied voor de historiek van het pand. Om de troeven van dit gebouw optimaal te benutten, koos de architect voor een slimme reconversie. Dankzij de grote raampartijen wordt er een maximale lichtinval gerealiseerd en verkrijgen de ruimtes een loftgevoel. Door deze wijde glazen ruiten krijgt het gebouw een zeer lichte en moderne uitstraling.

NIEUWBOUWPROJECT DELTA - ANTWERPEN

Uw nieuwe comfortzone ligt in deze Delta

Eigentijds wonen vlak bij Park Spoor Noord en ’t Eilandje. De 56 wooneenheden van Delta bestaan uit verschillende woontypes met of zonder tuin: doorzonappartementen, stapelwoningen, … Dankzij het gezellige leefterras, de ondergrondse parking en het doordacht wooncomfort is alles voorzien voor comfortabel leven in de stad.  Project Delta voorziet een rustig ligging aan een groen binnengebied én toch alle hotspots van Antwerpen binnen handbereik.

Contacteer vrijblijvend onze: