Antwerpen

Appartementen Delta en Koffienatie

TYPE PROJECT: Appartementen
JAAR OPLEVERING: 2019

TYPE CONTRACTVORM: Privé project 
STATUS : Opgeleverd
BOUWHEER: Immpact Ontwikkeling
ARCHITECT: Poponcini & Lootens

Bouwen van appartementen 'Delta' en 'Koffienatie'  Dit project wordt samen met onze partner Vanhout Bilzen uitgevoerd. Hiervoor werd een tijdelijke handelsvereniging opgericht, met name THV Vanhout Bilzen - Vanderstraeten.

51.2343513, 4.4232405

Bredastraat 93
2060 Antwerpen

Vlakbij de hotspots van ‘t Stad

Het woonproject bevindt zich vlakbij Park Spoor Noord, de groene long van de stad. Op wandelafstand ligt ‘t Eilandje, een karaktervolle stadswijk bij de haven met exuberante historiek. Hier kan u ook het befaamde MAS bezoeken naast de jachthaven. De bewoners kunnen er genieten van een waaier aan activiteiten binnen kunst, cultuur en sport. De geplande stadsontwikkeling zal nog een extra boost geven aan deze leefplek.

 

NIEUWBOUWPROJECT KOFFIENATIE - ANTWERPEN

Een stevige dosis puur woongenot.

Op zoek naar een slim evenwicht tussen het bruisende stadsleven en een warm thuisgevoel?  De ombouw van een pakhuis naar appartementen met loftgevoel zorgt voor een unieke woonbeleving. De Koffienatie biedt ruimte aan 35 kwaliteitsappartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Dankzij haar ligging op een aangeplant binnenplein geniet u elke dag van rust. Puur wonen in een volledig vernieuwde stadswijk.

Ontdek de visie van de architect: Polo Architecten 

Stijlvolle architectuur met eerbied voor de historiek van het pand. Om de troeven van dit gebouw optimaal te benutten, koos de architect voor een slimme reconversie. Dankzij de grote raampartijen wordt er een maximale lichtinval gerealiseerd en verkrijgen de ruimtes een loftgevoel. Door deze wijde glazen ruiten krijgt het gebouw een zeer lichte en moderne uitstraling.

 

NIEUWBOUWPROJECT DELTA - ANTWERPEN

Uw nieuwe comfortzone ligt in deze Delta

Eigentijds wonen vlak bij Park Spoor Noord en ’t Eilandje. De 56 wooneenheden van Delta bestaan uit verschillende woontypes met of zonder tuin: doorzonappartementen, stapelwoningen, … Dankzij het gezellige leefterras, de ondergrondse parking en het doordacht wooncomfort is alles voorzien voor comfortabel leven in de stad.  Project Delta voorziet een rustig ligging aan een groen binnengebied én toch alle hotspots van Antwerpen binnen handbereik.

Logo Let's Build Together

 

 

Vanderstraeten biedt totaaloplossingen voor bouwprojecten. Wij staan in voor het mee ontwerpen, bouwen, financieren en onderhouden van gebouwen voor de publieke en private sector.  Samenwerking met alle betrokken partners staat hierbij centraal.  Hierbij investeren we in onze mensen, innovatie en kennis, waardoor we steeds kwaliteit voorop kunnen stellen.