Vanderstraeten neemt deel aan de campagne More than Building van VBA.

16-09-2020

Inspelen op het talententekort is een uitdaging voor ons allemaal. Daarom lanceert VBA de ‘More than Building’ campagne samen met Vanderstraeten.
 
More than Building toont de passie van de vrouwen en mannen die bouwen aan de infrastructuur van morgen. Deze campagne promoot de gevarieerde beroepen en carrièremogelijkheden die de bouwsector biedt. In de post Covid-19 wereld is het nog belangrijker om de positieve vooruitzichten van onze sector te laten kennen aan jonge werkzoekenden. Alhoewel de aanwervingsbehoeften op dit moment lager zijn, gaat het hier ook om een inhoudelijke actie voor de toekomst.


Binnen de acties gepland voor ‘More than Building’, hebben wij onder meer dekzeilen ontworpen die de diversiteit aan loopbaanopportuniteiten in het licht stellen binnen een sector met een hoge maatschappelijke waarde. De dekzeilen zijn een krachtig communicatiemiddel rondom onze drukke bouwwerven.

Morethanbuilding

 

Logo Let's Build Together

 

 

Vanderstraeten biedt totaaloplossingen voor bouwprojecten. Wij staan in voor het mee ontwerpen, bouwen, financieren en onderhouden van gebouwen voor de publieke en private sector.  Samenwerking met alle betrokken partners staat hierbij centraal.  Hierbij investeren we in onze mensen, innovatie en kennis, waardoor we steeds kwaliteit voorop kunnen stellen.