Veiligheid, kwaliteit, milieu

VDS Office landscape

ALTIJD MAAR BETER

Respect voor onze medewerkers staat voorop. Daarom dragen we veiligheid hoog in het vaandel. Het is een gedeelde verantwoordelijkheid. Directie, leidinggevenden, diensten, overlegorganen én medewerkers moeten permanent bijdragen aan een veilige, gezonde en milieuvriendelijke werkomgeving. Ieder op zijn of haar manier. Een interne veiligheidsgids brengt alle aspecten, risico’s, maatregelen en aandachtspunten in kaart. Van gevaarlijke producten tot ergonomie. Van rookverbod tot een propere werf. Het is de bijbel voor iedere werknemer. En de basis voor kwaliteit. In élke fase van het bouwproces. 

Vanderstraeten is een Klasse 8-aannemer, heeft een VCA**-attest, ISO9001-certificaat en een ISO14001 certificaat. De hoogst mogelijke erkenningen op het vlak van veiligheid, milieu én kwaliteit. 
Maar we gaan verder. Meer nog dan naar labels, zoeken we constant naar verbeterpunten en meer efficiëntie. Op elk domein, in ieder contact. Hoe kunnen we onze processen optimaliseren? Wie speelt daarin welke rol? En welke impact heeft dat op het resultaat? Altijd met hetzelfde doel: een 100 procent tevreden klant.

 

VCA       ISO 9001      ISO 14001

 

 

Logo Let's Build Together

 

 

Vanderstraeten biedt totaaloplossingen voor bouwprojecten. Wij staan in voor het mee ontwerpen, bouwen, financieren en onderhouden van gebouwen voor de publieke en private sector.  Samenwerking met alle betrokken partners staat hierbij centraal.  Hierbij investeren we in onze mensen, innovatie en kennis, waardoor we steeds kwaliteit voorop kunnen stellen.