ONZE AANPAK

DE GROTE VIJF

Wij zijn thuis in bouwterreinen. Daar zijn we op ons best. Precies daarom vertaalden we onze werkwijze naar vijf ‘strategische werven’. 
    
Werf 1 - Een sterke basis 
We verzekeren de continuïteit, autonomie en rentabiliteit van onze onderneming. Drie garanties op een gezonde en solide toekomst. 

Werf 2 - Het leven van de klant makkelijker maken
De klant staat centraal. Altijd. Hij of zij krijgt onze constante aandacht en kan ons altijd bereiken. We breiden onze dienstverlening verder uit en bieden totaaloplossingen aan. Van ontwerp tot bouw en van financiering tot onderhoud. Wij nemen élke zorg weg. 

Werf 3 - Blijven vernieuwen, duurzaam groeien
We boren steeds nieuwe segmenten aan en zetten constructieve samenwerkingsmodellen op. Met een neus voor oplossingen en een hands-on mentaliteit. En mét behoud van onze focus: het creëren van meerwaarde en kwaliteit. 
    
Werf 4 - Betrokken en gezonde medewerkers met de juiste expertise
Ons grootste kapitaal? Onze werknemers! Hun veiligheid en welzijn, zelfs hun humeur is onze topprioriteit. Bij Vanderstraeten krijgt iedereen de kans om zich verder te ontwikkelen en ontplooien. In een vlakke structuur en een aangename sfeer. 

Werf 5 - Samen voor maximale efficiëntie en toegevoegde waarde
We investeren in slimme partnerships, handige technologieën en straffe innovaties. We delen onze kennis en best practices met elkaar. Zo worden we samen slimmer en sterker. En zetten we de puntjes op de s: die van samenwerking!
 

Logo Let's Build Together

 

 

Vanderstraeten biedt totaaloplossingen voor bouwprojecten. Wij staan in voor het mee ontwerpen, bouwen, financieren en onderhouden van gebouwen voor de publieke en private sector.  Samenwerking met alle betrokken partners staat hierbij centraal.  Hierbij investeren we in onze mensen, innovatie en kennis, waardoor we steeds kwaliteit voorop kunnen stellen.