Over VDS group

DRIE(M)TEAM

Een gebouw is maar zo stevig als zijn fundamenten. Hetzelfde geldt voor ons bedrijf. Gelukkig steunen wij op drie stevige pijlers. Vanderstraeten, Peremans en Execon zijn samen verankerd in de VDS Group. Met vestigingen in Lummen en Halle vormen we samen een sterke en ervaren speler in Vlaanderen. 

logo vanderstraeten   logo peremans      Logo Execon

Peremans

Opgericht in 1937 en dus al meer dan 80 jaar ervaring in de bouwsector. Een familiebedrijf waar de liefde voor het vak werd doorgegeven van vader op zoon. Maar tegelijk een hoogtechnologische onderneming aan de spits van de vooruitgang. Respect voor traditie en oog voor vernieuwing gaan hier perfect samen. 

 

Execon

De jongste van de groep. Vijftien jaar na de oprichting beschikt het bedrijf over ruim 30 ervaren allround arbeiders en projectleiders. Ze werken al jaren samen en vormen een hecht en gestroomlijnd team. Execon beheerst zowat alle disciplines van het vak: kantoren, residentiële projecten, utiliteitsgebouwen en renovaties.

 

Logo Let's Build Together

 

 

Vanderstraeten biedt totaaloplossingen voor bouwprojecten. Wij staan in voor het mee ontwerpen, bouwen, financieren en onderhouden van gebouwen voor de publieke en private sector.  Samenwerking met alle betrokken partners staat hierbij centraal.  Hierbij investeren we in onze mensen, innovatie en kennis, waardoor we steeds kwaliteit voorop kunnen stellen.