Veiligheid is de MAX

12-01-2021

Voor VDS Vanderstraeten staat veiligheid altijd voorop. Dag in dag uit.
Veilig de dag doorkomen is onze prioriteit. Dit doen we niet alleen, maar wel samen.

Een ongeluk is te vermijden wanneer je rekening houdt met je omgeving en anderen. Alles begint met een goede voorbereiding door het juiste materiaal te gebruiken, zowel op als naast de werf. Bescherm jezelf door je zichtbaar te maken voor anderen. Hou je ogen open voor eventueel gevaarlijke situaties op de werf, want een ongeluk is snel gebeurd.

Communiceer ook duidelijk naar elkaar toe en werk samen. Hou de werf ordelijk en laat alles achter zoals je het zelf zou willen. Laat niets aan het toeval over.

Onze belangrijkste doelstelling is de veiligheid garanderen van iedereen. Maak veiligheid persoonlijk. Zo streven we samen naar een veilige werkomgeving, want VEILIGHEID IS DE MAX.

Logo Let's Build Together

 

 

Vanderstraeten biedt totaaloplossingen voor bouwprojecten. Wij staan in voor het mee ontwerpen, bouwen, financieren en onderhouden van gebouwen voor de publieke en private sector.  Samenwerking met alle betrokken partners staat hierbij centraal.  Hierbij investeren we in onze mensen, innovatie en kennis, waardoor we steeds kwaliteit voorop kunnen stellen.