Over ons 

Vanderstraeten NV biedt al meer dan 75 jaar totaaloplossingen voor bouwprojecten. Samen met onze medewerkers staan wij in voor het mee ontwerpen, bouwen, financieren en onderhouden van gebouwen voor de publieke en private sector.

Flexibiliteit
Met een jong en dynamisch team, in een horizontale structuur, hanteren we bij Vanderstraeten een maximale flexibiliteit in functie van de juiste oplossingen voor onze klanten. Dit met een hands-on en oplossingsgerichte mentaliteit.
 
Bereikbaarheid en klantgerichtheid
Al onze medewerkers, zowel directie als die op de werf, staan dicht bij onze klanten om zo een succesvolle opvolging van het project te garanderen.

Innovatie
We investeren in de juiste technologische ontwikkelingen om een efficiënte en kwalitatieve uitvoering van onze projecten te verzekeren.

Partnerships
Samenwerking en duurzame partnerrelaties met iedereen die betrokken is bij de projecten, staan bij ons centraal.
 

Logo Let's Build Together

 

 

Vanderstraeten biedt totaaloplossingen voor bouwprojecten. Wij staan in voor het mee ontwerpen, bouwen, financieren en onderhouden van gebouwen voor de publieke en private sector.  Samenwerking met alle betrokken partners staat hierbij centraal.  Hierbij investeren we in onze mensen, innovatie en kennis, waardoor we steeds kwaliteit voorop kunnen stellen.