Evere

Residentie Evereast, O'BUILDING

TYPE PROJECT: appartementen
JAAR OPLEVERING: in uitvoering

TYPE CONTRACTVORM: Privé project 

OPDRACHTGEVER: Bouygues Immobilier Belgium
ARCHITECT: A2RC

 

50.8603228, 4.4204595

Leuvensesteenweg 1026, 1028, 1048
1140 Evere

Bouwen van 176 appartementen en 4 commerciële ruimten.

Het project omvat 3 deelprojecten. Gebouw A omvat 5 bouwlagen, gebouw B omvat 18 bouwlagen en gebouw C 6 bouwlagen. Bijkomend zijn er verbindingen van de bestaande ondergrondse parking naar deze gebouwen, dewelke een grondige renovatie zal krijgen. Het resultaat is een project met ondergronds heel veel niveauverschillen en moeilijke aansluitingen, maar bovengronds een relatief coherent geheel. Om voldoende groenzones te creëren en de leefbaarheid te verhogen, zijn er grote zones met intensieve daktuinen.

Het project is gestart vanuit een beperkte aanbesteding. Na deze beperkte aanbesteding werd een bouwteamovereenkomst gesloten en werd een optimalisatietraject opgestart met een grote betrokkenheid van de aannemer. 

Logo Let's Build Together

 

 

Vanderstraeten biedt totaaloplossingen voor bouwprojecten. Wij staan in voor het mee ontwerpen, bouwen, financieren en onderhouden van gebouwen voor de publieke en private sector.  Samenwerking met alle betrokken partners staat hierbij centraal.  Hierbij investeren we in onze mensen, innovatie en kennis, waardoor we steeds kwaliteit voorop kunnen stellen.