Lummen

Residentie Park Lodge

TYPE PROJECT: appartementen
JAAR OPLEVERING: 2021

TYPE CONTRACTVORM: Privé project 

OPDRACHTGEVER: Montreal
ARCHITECT: Q-Bus Architectenbureau

"Park Lodge" is een herontwikkeling van de oude gebouwen van het OCMW in de Meerlestraat in Lummen.

50.986408, 5.188111

Meerlestraat 24
3560 Lummen

In het centrum van Lummen bouwen wij een stijlvol woonproject met 3 urban villa's in een groene parkomgeving. Alle appartementen profiteren van een ultiem zicht, een comfortabele indeling, ruime terrassen en ondergrondse parkeerplaats. 

De urban villa's hebben een gemeenschappelijke parktuin, maar elke woongelegenheid geniet ook van een eigen terras. De royale terrassen zijn zeer strategisch geplaatst: sommige zijn overdekt, andere uitpandig. Hier werd rekening gehouden met de privacy en het comfort van iedere bewoner. 

Deze appartementen bieden alle comfort, privacy en exclusiviteit. Park Lodge profileert zich als een oase van rust vlakbij het centrum. De klassevolle architectuur, de topligging, de mooie groene binnentuin en het open karakter maken van dit project een absolute topper.

 

Logo Let's Build Together

 

 

Vanderstraeten biedt totaaloplossingen voor bouwprojecten. Wij staan in voor het mee ontwerpen, bouwen, financieren en onderhouden van gebouwen voor de publieke en private sector.  Samenwerking met alle betrokken partners staat hierbij centraal.  Hierbij investeren we in onze mensen, innovatie en kennis, waardoor we steeds kwaliteit voorop kunnen stellen.